zondag 25 september 2016

BeLUG at the LEGO bouwdag KWB Assebroek

Yesterday, our effective member Peter Seynhaeve particpated in the Building Day event of the KWB Assebroek, nearby Bruges.

He also send in this lovely little report of the event (it`s in dutch), but this is an event with about 30 participants and 20.000 bricks.

But now, let me give the word to Peter:

Op zaterdag 24 september organiseerde de KWB afdeling Assebroek (bij Brugge) opnieuw een LEGO Party in OC Sint-Kristoffel.
Een 30-tal gegadigden schreven zich in en konden zich uitleven met 20.000 blokjes. Daarnaast was er op een televisiescherm ook een vertoning van LEGO animatiefilmpjes.
Kristof Claeys en Peter Seynhaeve melden zich bereid om enkele MOC’s te plaatsen en wat uitleg te geven over de diverse bouwtechnieken en het bestaan van onze club.
Kristof moest echter wegens werkomstandigheden forfait geven, dus nam Peter wat extra materiaal mee zodat er een aantal tafels konden gevuld worden met MOC’s.
Er was een bouwwedstrijd voor verschillende leeftijdscategoriën en enkele volwassen waren zeer geïnteresseerd in onze club. Ik kon zelfs een paar mensen overtuigen om eens tot in Antwerpen te komen kijken naar onze Brick Mania.
Kortom het was weer een gezellige namiddag die werd afgesloten met een lekkere pannenkoek. Afspraken werden gemaakt om ook volgend jaar eens langs te komen met één of ander “spectaculair” bouwwerk.


In de loop van het komende KWB werkjaar 2016-2017 komen we ongetwijfeld nog in een paar andere afdelingen op bezoek. Daar maken we alvast weer promotie voor onze hobby en club !

Meer informatie daarover kan je verkrijgen bij Peter Seynhaeve (mailtje naar het gekende contact-mailadres) of kijk regelmatig eens op ons BeLUG forum/Facebookpagina/Blog !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten