zaterdag 6 februari 2016

Feature je MOC!

Een ander projectje dat we met de blog van de grond gaan trachten te krijgen, is het featuren voor de buitenwereld van de clubleden hun MOC`s of My Own Creation.

We kennen allemaal wel de `grote namen` in de Lego  Community, die ons keer op keer laten kwijlen van genot bij het aanschouwen van hun werk.  Mensen die op sites als The Brothers Brick en dergelijke passeren, die de fameuze `Iron Builder` contest uitvechten... en wiens skill levels ver boven de doorsnee AFOL uitstijgen.

Maar voor elke supergetalenteerde bouwer, zijn er 100en die gewoon genieten van te bouwen met hun blokjes.  En ook al is ons niveau in sommige gevallen niet zo hoog als de `superstars`, dat wil niet zeggen dat wij er niet van genieten.

Daarom zoeken we enthousiastelingen van EENDER WELK skill-level die hun creaties willen delen met de buitenwereld, dus eender welk BeLUG lid dat graag zijn creatie(s) wil delen, kan ze met een fotootje verzenden naar belugsocial@outlook.com en wij featuren jouw creaties op onze blog, Twitter en Facebook `in one go`.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten