vrijdag 8 januari 2016

BeLUG goes Social!BeLUG goes social!

Het was een duistere weg.  Twee schimmige figuren reden erover in een donkere wagen, af en toe rond zich heen kijkend.  Voor de buitenwereld leek het alsof ze de weg zochten, maar in werkelijkheid gebeurde er iets totaal anders.

De chauffeur, die we onder schuilnaam "El Presidente" zullen vernoemen, was een van zijn onderdanen aan het instrueren.  Deze arme kerel, die we voor gemak de "SMmer" zullen noemen, sloeg per kilometer bleeker uit.

"Hoe moet ik in Vader`s naam zoveel mogelijk van mijn onderdanen op de hoogte brengen van mijn globale dominantie plannen!!!!" bulderde El Presidente.

Met een piepend klein stemmetje antwoorde SMmer "misschien met kleine vogeltjes?".

"Vogels?  Vogels... VOGELS!!!  That`s it!!!  SMmer, begin vogels klaar te maken om men onderdanen nog beter te kunnen informeren.  En bouw een vogelhuis om nog meer mogelijkheden te hebben waar men onderdanen alles kunnen terugvinden!  EL PRESIDENTE commands it!!!"


Tot zover de fictie dus, waar slaagt dit op?

Wel, vanaf vandaag is BeLUG nu ook actief op Twitter, long overdue, maar het is in orde geraakt uiteindelijk.

Je kan ons dus nu bereiken op Twitter onder @BeLUGsocial

Maar er is meer, we hebben ook het plan opgevat om een blogspotje te lanceren, waar we informatie kunnen delen en content kunnen opladen waar passend. 

Deze is te vinden op belgianlug.blogspot.be

De bedoeling hiervan is om wat aanvullende content te delen die mensen die ons forum niet frequenteren.  Maar daarvoor hebben we natuurlijk ook jullie medewerking een beetje nodig, dus als je een coole MOC, tof event of ander idee hebt, kan je dit gerust met wat foto`s desnoods insturen naar

belugsocial@outlook.com

en wij zorgen voor de rest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten